Beauty Story: Vivianne

Vandaag hebben we Vivianne, en oh wat heb ik genoten van deze makeuppies!

H&M Oorbellen 🙂 Die waren de laatste in de winkel in Almere!

OGEN. Je ziet de rode oogschaduw NARS «Grenadines», plus de gele sector uit Shiseido «Tropicalia» palette, aangebracht met een nat kwastje, en met daarop veel shimmer met de highlighter poeder van Elizabeth Arden (zie verder). In principe had eerst ik voor Vivianne wat anders bedacht: paarse waas rond de ogen. Alleen heb ik niets gevonden tussen mijn oogschaduws, alles was niet zo goed gepigmenteerd. En toen zag ik Grenadines. Hij is natuurlijk niet lilac. Grenadines betekent eigenlijk grantaastroop. Ik hem hem aangebracht met een contour kwast van Illamasqua. Sommige plekjes moest ik wat intensiever kleuren met een kleinere kwast door het “drukken”.

NEUS. De geaccentueerde neus is geschilderd met een licht bruin potlood, om te lijken op die prachtige oude Dior commercials met hun strakke features.

LIPPEN. MAC Viva Glam V was mijn gewenste koele kleurloze nude-beige, met extra ijs van mijn geliefde Elizabeth Arden Shimmer Powder. Het is een mooie en zeer aparte poeder highlighter met onverwacht veel grijs-paarse gloed, prachtig voor accenten daar waar je dat maar wilt. Vorst is het beste woord om te beschrijven wat ik van de lippen wou maken. Frosted berry 🙂

details

products-2

Vivianne is in principe een warme type, en roze look boven staat bij haar wat minder. Maar ik kon met zulke mooie huid het niet laten en toch proberen om de oogschaduw zo goed mogelijk te spreiden voor het gewenste effect. Je kunt overigens bij fotografie wat minder opletten met kleurentypes, want actheraf is een huidstoon makkelijk te corrigeren in computer. Na een uurtje of zo werd Grenadine wat rustiger, blendde in de huid en je zag gewoon een mooie avondmakeup met veel glow.

En hier zijn nog een paar looks van dezelfde shoot. Links: Burberry Lip Cover #Cameo lipstick, en rechts: Dolce&Gabbana #Cosmopolitan lipstick.
more-looks
products-1


Model Vivianne

Beauty studio Iconogenic, Almere, The Netherlands. Makeup & photography by Katja de Bruijn / @katjadeb

Follow:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *