Bluxbox oktober 2016

Na een tijdje pause ben ik weer even bezig met Nederlandse beautyboxen, en gisteren kwam mijn eerste Blux Box aan. Die had ik nog nooit eerder. Tot zo ver ik bergijp, heeft deze box al vele andere namen gehad, en nu heet hij dus Blux. Gefeliciteerd met je eerste verjaardag, Bluxbox! Deze editie viert dus 1 jaar van het bestaan van dit merk beautybox en bevat een waarde van ca. €80 aan producten. Kijk je mee?

Bluxbox oktober 2016

INHOUD


Dr Pierre Ricaud Derma Ecolia Micellair Water 200 ml

Starlooks Cream Eye Shadow Full Size

Davines Oil 50ml

Mudmasky Facial Detox Purifying Recovery Mask 20ml

Shiseido Bio-Performance Advanced Super Restoring Cream 7ml

Zarqa Hydrate Face Cream 7ml

OGX Thick & Full Biotin & Collagen Shampoo en Conditioner 7.4 ml

Ariane Indien Waardecheque voor make-up workshop

2 schattige wattenschijfjes van Dmake’up Expert (ik hoop dat iemand precies gisterenavond zijn laatste schijfies heeft opgemaakt en is nu blij met het extraatje)

Bluxbox oktober 2016

Ik denk dat bijna alles wat hier in ligt bij mij op komt. Ik kan bijvoorbeeld niet zonder micellaire water, want ik gebruik hem altijd voor oogmakeup afhalen. Een shampoo met biotin heb ik ook nog nooit eerder gehad, dus ben benieuwd. Ik slik wel 10,000 mg biotin per dag, dus op zich krijg wel genoeg binnen 🙂 Shiseido verzorging vind ik ook vaak goed, en dit mini-cremetje ziet er heel schattig uit.

Naar Davines olie moest even verder gaan checken op Google… Ik vroeg me af wat het is. Het is een haarolie met olie en siliconen voor glans en detangling, plus hij bevat  anti-oxidanten. Hij ruikt beetje bloemig-fruitig en heeft hele goede reviews op Amazon. Ben heel benieuwd!

De champagne oogschaduw van Starlooks is superglanzend met glitter, droogt onmiddelijk af op je huid en is zeker een mooi dingetje voor alle feestdagen.

En dan dat Mudmasky… Lijkt me leuk om te proberen (ik heb op dit moment nog dit masker). Ik ken het merk niet. Ongeacht de relatief grote hoeveelheid phenoxyethanol, zien we hier wel veel goede ingrediënten, en dit masker is niet alleen zuiverend, maar ook hydraterend en calmerend dankzij collageen, allantoin en diverse plantaardige extracten. Van Bluxbox FacebookMet de code BLUXBOX20 krijg je nu 20% korting op je bestelling bij www.mudmasky.com! De code is geldig t/m 31-12-2016.

Aqua, Montmorillonite, Bentonite, Moroccan Lava Clay, Camellia Sinensis, Polysorbate 20, Maris Sal, Betaine, Bambusa Arundinacea Stem Extract, Phenoxyethanol, Propylene Glycol, Hydrolyzed Collagen, Xanthan Gum, Citric Acid, Allantoin, Ethylhexylglycerin, Hypoallergenic Parfum, D-Alpha-Tocopheryl Acetate, Camellia Sinensis Leaf Extract, Phenethyl Alcohol, Caprylyl Glycol, Cucumis Sativus Fruit Extract, Arnica Montana Flower Extract, Hedera Helix Extract, Malva Sylvestris Flower Extract, Parietaria Officinalis (Pellitory) Extract, Sambucus Nigra Extract.

Bluxbox oktober 2016

Follow:

4 Comments

 1. Avatar
  Tasha
  November 4, 2016 / 18:23

  davines oil is super

  • Katja
   Katja
   Author
   November 4, 2016 / 18:43

   Goed om te weten! Ik hoop alleen dat de geur niet overheersend is.

 2. Avatar
  Miranda
  November 10, 2016 / 21:00

  Dat maskertje van Mudmasky is mijn favoriet in deze box. Mijn onzuiverheden waren na 2 keer gebruiken al zooooo erg verbeterd!

  • Katja
   Katja
   Author
   November 11, 2016 / 08:23

   Oh echt? Ik moet hem van het weekend eindelijk ‘s proberen dan 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *