Cellcosmet Cellular Eye Contour Cream

Als iemand mij vraagt wat is jou favoriete oogcrème, dan zeg ik gerust dat een van die is Cellcosmet Cellular Eye Contour Cream. Ik heb hem al meerdere jaren gebruikt. De Cellular Eye Contour Creme wordt aanbevolen aan vrouwen vanaf 25 jaar, om de eerste tekens van de veroudering tegen te gaan en de eerste rimpels en droogheid te bestreiden. Het product werkt dus zowel preventief als corrigerend.

Effect. De crème werkt heel goed hydraterend en tegen kleine rimpeltjes. Eigenlijk dankzij deze crème (aanbevolen door Cellcosmet voor zowel ogen als lippen) heb ik geleerd dat je beste lipbalm is je goede oogcrème, en niets anders is nodig. Hij is goed voedend en maakt de huid meer elastisch.

Textuur: fijn, smeert goed uit, glimt niet en wordt gemakkelijk in de huid geabsorbeert.

Verbruik: Ik gebruikte de crème 2 keer per dag, en met zijn 30ml volume duurt hij vrij lang! Ook de samples in kleine potjes die je van je salon vaak kunt krijgen of kopen duren lang genoeg om het goede beeld van het producten te krijgen.

Concealers: de crème gedraagt zich goed onder een concealer. Dat kan ik helaas niet zeggen over de andere twee oogproducten van Cellcosmet, de gels. Overigens als je concealer gebruitk, dan ben je stuk veiliger met een oogcrème in tegenstelling tot een ooggel.

Geur: dat is een aparte topic! De crème heeft een sterke typische “Cellcosmet chypre” geur. Hij is tikje ouderwets. Als ik me niet vergis, besteed Cellcosmet de fragrances van zijn verzorgingsproducten uit aan Creed. Maar je gaat hier aan wennen zodra je hem begint te identificeren als een geur van goede luxe verzorging. Gewoon oppassen: vele crèmes van Cellcosmet ruiken naar een oma parfum 🙂

Flacon: lichtgewicht airtight flacon van 30ml met een pompje en een doorzichtige streep om je crème verbruik in de gaten te houden. Handig! Nadelen: de gouden verf gaan geleidelijk af, en de plastic is niet te sterk tegen vallen.

Hydrogenated vegetable oil, Propylene glycol, Hydrolyzed fibronectin, Hydrolyzed glycosaminoglycans, Glycerin, Cetearyl ethylhexanoate, Hydrolyzed keratin, Cetearyl alchohol, PEG-5 Pentaerythrityl Ether, C12-20 Acid PEG-8 Esther, PPG-25-Laureth-25, Cetyl alchohol, Hydroxyethylcellulose, Glyceryl stearate, Cetyl palmitate, Sodium chloride, Glucose, Methylparaben, Simethicone, Tocopheryl acetate (VITAMIN E), Ascorbyl palmitate (VITAMIN C PALMITATE), Propylparaben, Potassium chloride, Sodium hydroxide, Citric acid, Magnesium chloride, Ricinoleth-40

hand

CELLCOSMET is verkrijgbaar in Nederland bij SALONIMAGO.NL

Follow:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *