Mijn favoriete haarproducten van Christophe Robin

Mijn favoriete haarproducten van Christophe Robin

Wat weten we over siliconen? Ze zijn erg goed en zeer slecht voor je. Ze maken onze huid en haar mooi glad, maar vaak moeten we er voor betalen met verstopte poriën.

Ik moet vaker nadenken over natuurlijke (tot zo ver mogelijk) alternatieven van mijn verzorgingsproducten. Eigenlijk ben ik al jaren een fan van merken zoals Sebastian en Bumble & Bumble. Vooral Sebastian Volupt lijn maakt me gelukkig iedere keer, met zo’n zeldzame kwaliteit, als “volume, met behoud van de gladheid en glans”. Zou Christophe Robin nou zijn vervanger, maar dan zonder zonder siliconen, kunnen worden?

De musthaves van Isabelle Adjani Delicate Volumizing Shampoo en Rose Extract Conditioner had ik eerst uit de testers geprobeerd, een puur toeval dus. Ik vond ze fantastisch en heb toen besloten om grondig kennis te maken met het merk.

Ik wil in deze blog jullie even vertellen over een paar favoriete producten van Christophe Robin.

VOLUMIZING CONDITIONER WITH ROSE EXTRACTS (€32) – deze conditioner is gewoon geweldig! Super volume, schitterend glans en je haar is glad en zacht. Met natuurlijke aroma van een roos.

DELICATE VOLUMIZING SHAMPOO WITH ROSE EXTRACTS (€28) – de shampoo uit dezelfde serie is net zo goed. Ik vind het eerlijk gezegd niet eens nodig om beide producten tegelijk te gebruiken. Wil je sparen? Dan is de shampoo alleen al genoeg.

CLARIFYING SHAMPOO WITH CAMOMILE & CORNFLOWER (€25) – ik hou van alles kamille, zowel de geur als het resultaat maken me vaak blij. Deze shampoo in een doorzichtige fles helpt jullie blondjes om in de zomer meer gouden highlights in het haar te krijgen. Het nadeel is echter dan hij niet zo goed schuimt onder het Nederlandse kraanwater, en dus heb je meer shampoo nodig.

christophe-robin-4

REGENERATING MASK WITH RARE PRICKLY PEAR SEED OIL (€51) – dit is een heerlijke haarmasker dat ik al aan vele blije mensen heb aanbevolen. Luxe zoete fruitige geur, mooi potje en een handige substantie maakt deze goed verzorgende masker mijn favoriet.

CLEANSING MASK WITH LEMON (€36) – dit is een zeer interessant product, een soort hybride van een shampoo, een peeling en een masker. Je kunt hem gebruiken op verschillende manieren, maar het beste is: je wrijft hem in je haar haar een paar uur voor het wassen. Dan doet hij zijn werk als een exfoliant voor de hoofdhuid. Op de ene of andere manier maken we veel te weinig gebruik van zuren op onze hoofdhuid! Waarom het gezicht dan wel en de hoofd niet? Geen idee! Maar met Lemon Mask is dat dus mooi geregeld. Veel mensen gebruiken hem graag gewoon als een shampoo en vinden hem ook prima voor dagelijks gebruik. Gewoon proberen. Ik gebruik hem vaker als een masker + shampoo.

Het voordeel van Christophe Robin producten is dat ze veilig zijn als verzorging van je hoofdhuid. Door de producent wordt het zelfs nadrukkelijk aangeraden. Alle instructies van deze producten zijn trouwens vol verrassingen en alternatieve gebruiksaanwijzingen. Verget ze dus niet goed te checken, inclusief de website van Christophe Robin voor meer interessante informatie over haarverzorging.

christophe-robin-3

CHRISTOPHE ROBIN is in Nederland verkrijgbaar bij deze winkels:

SKINS.NL

HBB24.NL

Follow:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *