Fotoshoot tips voor klanten. Deel 1

Fotoshoot tips voor klanten. Deel 1

{deel 1: een echte fotoshoot?}

Een shoot in een echte fotostudio? En waarom?

Hoezo waarom, alsof je de reden moet hebben om iets leuks te gaan doen! En dat is natuurlijk een van de leukste dingen om te doen, behalve vakantie en shopping. Veel lol hebben én nog eens de mooie portretten voor in je huis daarbij? Waar je zo mooi op staat? Dat klinkt beter dan shopping, dat klinkt alsof je van je foto’s heel lang nog plezier zal hebben. En niet alleen jij, maar ook je geliefde mensen, en misschien ooit volgende generaties van de geliefde mensen zullen genieten van jouw portretten.

Je voelt je al mooi, maar je wilt jezelf ook verrassen en kijken wat er allemal mogelijk is als je de foto’s laat maken bij een echte modefotografe (misschien voor het eerst, misschien niet). Dit moment in je leven kan en zal door die foto’s heen stralen, of het een modieuze foto of een kunstzinnige foto is. Alles kan. Gelukkig, uitgerust, positief, elegant en mooi – zo wil iedereen zijn, en zo kom je ook uit op onze foto, ongeacht van je leeftijd, gewicht of ervaring.

Je denkt “Is dat waar? Wordt het mooi?” Je hebt al waarschijnlijk zelf ideeën en dromen over het resultaat, maar hoe gaan we van dromen naar doen? Wat voor kleding, wat voor makeup, help!!!

No worries! 🙂

Deze serie blogs is er om jou te helpen. Door het vooruit plannen en nadenken over grote en kleine details, zal je de shoot goed laten verlopen met als resultaat zulke mooie collectie foto’s die je niet eens had verwacht. Samen met de hulpvolle tips hoe je look te creëren. Alles van fashion tot haar, makeup en accessoires nodig om de look van “oke” naar verbluffend te nemen.

Voordat je verder gaat lezen, denk’s eventjes na over de laatste keer dat je blij was met hoe je eruit ziet. Hoe voelde je toen van binnen? Ik denk fantastisch. Het is bewezen dat een beetje moiete voor het uiterlijk kan je helpen om zich heel bijzonder te voelen. Ja hoor! Hoe je eruit ziet beïnvloedt direct hoe je je voelt. En dat is maar mooi meegenomen voor je fotoshoot, want je kunt volledige controle hebben over je uiterlijk en de rest zal gewoon daarbij spelen, om het zeker maken dat je hele mooie foto’s krijgt.

MORE SOON!


smile

In de serie blogs “Fotoshoot tips voor klanten” deelt Katja leuke leerzame tips met iedereen die voor de camera wil gaan staan. Voorbereiden, kleding inpakken, poseren en veel meer!

Wil je een fotoshoot boeken bij de modefotografe Katja de Bruijn? Iedere vrouw staat op haar mooist op de foto’s uit onze zonnige fotostudio in Almere Poort. Neem gerust contact op om je droomshoot te bespreken.

Follow:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *