Interview met model en healthcoach Mandy Glasbergen

Interview met model en healthcoach Mandy Glasbergen

Intercontinentaal reizen, een bedrijf hebben en altijd in top shape blijven? Dat kan, met kennis, goed georganiseerd zijn en altijd positief blijven. Please meet Mandy Glasbergen, model, Health Coach, EMS trainer en visagiste.

Al ruim 10 jaar werkt Mandy als een commercieel model en reist het hele wereld rond. Plus ze heeft een eigen bedrijf hier in Nederland dat heet Purity Health And Beauty. Je kunt terecht bij Purity in Zoetermeer, maar ook online of zelfs bij jou thuis voor een advies over voeding en fitness, en (ook leuk!) voor visagie. Ik ken Mandy al heel lang en vond dat natuurlijk ontzettend leuk wat deze topper met stralend gezonde huid en haar speciaal voor Beauty360° over haar dagelijks beautyleven te vertellen heeft.

Op welke leeftijd werd je een model en hoe was dat gebeurd?

Op mijn 17e begon ik met modellenwerk. Via een fotograaf die ik bij een verjaardag leerde kennen. Hij vroeg of ik een shoot wilde doen en heeft mijn foto’s doorgestuurd naar een modellenbureau. En zo kreeg ik leuke opdrachten. Dit deed ik als bijbaantje naast mijn studie.

Leuk! Maar nu doe je dat echt serieus en vrij lang! Dus dat beviel je goed, zo te zien. Wat is het leukste en het ergste aan model zijn?

Het leukste is het avontuur, geen dag is hetzelfde. Je leert veel mensen kennen. Ik ben begonnen op mijn 17e en werd snel zelfstandig. Ook het reizen spreekt mij aan. Zo heb ik veel van de wereld mogen zien. O.a voor modellenwerk: China, Seychellen, Indonesië, India, Istanbul, Mallorca, Belgie en Duitsland. Het ergste… In China moesten de modellen bijvoorbeeld op een rijtje staan, en werd er aangewezen wie er wel en niet werd gekozen. Als je jong bent kan je er bijvoorbeeld mee zitten dat je niet gekozen bent en onzeker worden. Maar ik heb geleerd dat ze een bepaald type zoeken. Soms ben je het wel en soms niet. Next job better  Het wereldje is soms hard dus daar moet je mee leren omgaan. En geduld moeten hebben. Je zit lang in de stoel met hair & make-up, maar ik zie dat altijd als een rust momentje.

Ja, rust is heel belangrijk. En toch houdt je jezelf bezig buiten je modellenwerk. Kun je ons een beetje vertellen over je bedrijf PURITY HEALTH AND BEAUTY? Waarom heb je dit bedrijf gestart? Welke missie heb je?

Als model ben je continue bezig met je figuur, je maten, centimeters en of alles nog in shape is. Daarnaast eet ik vrij gezond en kreeg steeds meer interesse wat wel en niet goed voor je is, waarom is iets slecht voor je, wat doet het met je lichaam etc. Daarom ben ik vele boeken gaan lezen en heb een opleiding gevolgd. Nu geef ik EMS Bodytec Trainingen en werk als Healthcoach. Daarnaast verzorgd ik ook visagie bij verschillende fotoshoots en in mijn salon. Mijn missie is ”Beauty from the in- and outside”!

Young woman sitting with dumbell and veggie plate. Healthy lifestyle concept.

Let’s talk “outside”. Wat zijn je favoriete fashion winkels en merken?

Nike voor mijn sportoutfits.

Voor kleding: Supertrash Studio, Mango, Zara. Ik heb niet echt 1 bepaald merk wat ik draag. En volg ook niet altijd de mode. Ik draag wat ik leuk vind en draag me hoe ik mij voel die dag. Het leukste vind ik boetiekjes in het buitenland en daar kleding kopen, zodat niet iedereen er in loopt. Voor lingerie vind ik Aubade een erg mooi merk.

Wintersport kleding Goldbergh.

En schoenen Jimmy Choo.

Wat zijn je favoriete verzorgingsproducten op dit moment?

Voor mijn gezicht gebruik ik de producten van Paula’s Choice, Resist lijn. Ik heb heel wat producten gehad maar deze zijn echt mijn favoriet en stap nu niet meer over! Voor mijn haar gebruik ik de producten van Kerastase. En van Schwarzkopf de Supreme Keratin Smooth Conditioning Gloss Mask. Echt mijn favoriet voor m’n haar! Voor mijn body Rituals en babyolie na het douchen. Bij het douchen scrub ik mijn huid en na het douchen smeer ik het in met baby olie. Zo blijft mij huid fijn zacht.

Wat is je favoriete parfum op dit moment?

Ik heb er 3 die ik altijd gebruik, ligt aan het moment welke ik op doe. Dat zijn: 1 Million van Paco Rabanne, Jimmy Choo en Chanel Coco Mademoiselle (hiervan heb ik een klein flesje die standaard in mijn handtas zit)

Je reist vaak. Wat neem je allemaal mee aan beautyproducten? Wat kun je niet missen op een reis?

Als ik ga vliegen: altijd een flesje water, mini tandenborstel, mini deo Dove, reinigingstissue’s voor mijn gezicht en om mij op te frissen, gezichtscreme om te hydrateren, handcreme en desinfecterende wasgel. De mini producten zijn altijd handig om mee te nemen in je handtas. Vergeet niet om het in een plastic afsluitbaar zakje te doen!

Welke sportactiviteit(en) vind je voor een vrouw het beste en waarom?

EMS Bodytec Training in combinatie met krachttraining. Met EMS Boytec train je 8 spiergroepen tegelijk en dus meteen je hele lichaam.

Cheatmeals… Welke is je meest geheime maar leuke zonde in het eten? 🙂

Cheesecake hmmm…

Als je één beauty en/of gezondheidsadvies kunt geven aan mensen, welk zou het zijn?

Reinig altijd je huid voordat je gaat slapen, enne…..lach veel 😀 !

Young woman posing in fitness outfit.

Amen aan beide! En ja, Mandy lacht ook heel veel, dus haar tip werkt!

www.purityhealthandbeauty.nl/
www.facebook.com/purityhealthandbeauty/
www.instagram.com/purityhealthandbeauty
www.mandyglasbergen.com/

Follow:
Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *