Laura Mercier The Iconics Herfst 2016

Vandaag doe ik mijn eerste Unboxing blog, en meteen met een monster van een cadeau! Deze herfst heeft Laura Mercier een spannende collectie uitgebracht voor haar fans, diet bevat de meest geliefde make-up producten en een gezichtsscrub. Diverse adventkalenders zijn tegenwoordig helemaal een rage, maar dit doosje (kastje!) is een ander verhaal.

laura-mercier-the-iconics-collection-6

Hier is hij dan… Better than een advent calender, The Iconics limited edition collectie vertegenwoordigt 20 jaar van Laura Mercier als een make-up merk, en bevat 12 musthaves, met name 5 full-size producten en 7 deluxe size producten:

laura-mercier-the-iconics-collection-3

FULL SIZE
Caviar Stick Eye Colour in Rosegold (1.64 g)
Longwear Crème Eye Pencil in Noir (1.20 g)
Full Blown Volume Supreme Lash Building Mascara (10.0 g)
Lip Pencil in Baby Lips (1.49 g)
Velour Lovers Lip Colour in Mon Cheri (3.6 g)

DELUXE SIZE
Face Polish (30 ml / 30 g)
Foundation Primer – Radiance (30 ml)
Translucent Loose Setting Powder (9.3 g)
Bonne Mine Stick Face Colour in Peach Glow (3.5 g)
Matte Radiance Baked Powder in Highlight-01 (1.8 g)
Eye Basics in Wheat (2.8 g)
Lip Glace in Bellini (2.8 g)

laura-mercier-the-iconics-collection-18

Ik zal natuurlijk nog later meer vertellen over alle producten. Nu wil ik alleen maar zeggen dat ik waarschijnlijk alles ga gebruiken! Ik vind bijvoorbeeld de Caviar Stick heel erg leuk, en de rode lipstick is heel mooi, en de warme peachy kleuren van de lipgloss, lippotlood en Bonne Mine Face Colour Stick zijn ontzettend draagbaar. Natuurlijk niet vergeten de Eye Basics in Wheat, een musthave product voor oogmakeup dat werkt als een concealer, primer en een oogschaduw in één en wordt daardoor vaker vergeleken met Paint Pots van MAC.

Het kastje is ontzennd leuk en handig. Ik moet nog even nadenken waar ik hem voor zal gebruiken. Misschien voor parfum monsters? Of voor sieraden? Of voor kleine make-up artikelen?

laura-mercier-the-iconics-collection-details

In Nederland zijn The Iconics te koop bij Skins.nl voor €175. Ik heb hem van Ebay gescoord voor €150 vanuit Engeland. Voor het verschil is prijs moet je wel langer wachten en je krijgt natuurlijk geen proefjes 🙂


Fotografie: Katja de Bruijn, studio Iconogenic

Follow:

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *