Lookfantastic Beauty Box November 2016

Hier is hij dan, de nieuwste Lookfantastic Beauty Box! De box heeft al een duidelijk winter gevoel met zijn design en sneeuwvlokjes. De thema is deze keer SPARKLE. Ik heb eerlijk gezegd wat meer “sparkle” gehalte verwacht in de inhoud. Even denken… Makeup met shimmer? Glansspray voor het haar? Bodyolie met glittertjes? Nee, het enige sparkly dingetje is de nagelvijl. Zelfs de Mythic Oil was in de klassieke versie, en niet in “glow” versie.

lookfantastic-beauty-box-november-2016-2


INHOUD LOOKFANTASTIC BOX NOVEMBER 2016

L’OREAL PROFESSIONNEL MYTHIC OIL ORIGINAL OIL 30ml

SEBASTIAN PROFESSIONAL VOLUPT SPRAY 50ml

BLOOM AND BLOSSOM REVITALISING FOOT AND LEG SPRAY 50ml

MONU RECOVERY BALM 25ml

LOOK GOOD FEEL BETTER ANGLED BLENDING BRUSH #Peach Bellini 3.5g (normaal 8g)

MODEL CO BLUSH CHEEK POWDER

ELLE UK November 2016


lookfantastic-beauty-box-november-2016-8

lookfantastic-beauty-box-november-2016-7

Nog afgezien van de thema (zijn uitvoering dan) ben ik met sommige producten wel blij. Waar ik het meest mee blij ben is de kwast. Ik moet hem natuurlijk nog uitproberen, maar blending kwasten zijn nog steeds iets waar ik niet genoeg van heb.

Ik ben ook heel benieuwd naar de olie van L’Oreal, want ik heb al veel daarover gehoord maar zelf nog nooit geprobeerd. Hij ruikt heerlijk!

De blush komt van Model Co, en ik heb al een vloeibare blush van ze en ben er heel blij mee. Ik moet even kijken of deze kleur Peach Bellini mooi bij mij staat, maar zo niet, dan verplaats ik hem gewoon naar de studio.

lookfantastic-beauty-box-november-2016-9

lookfantastic-beauty-box-november-2016-3

Volupt Spray van Sebastian is ook handig! Ik heb toevallig al eentje staan, dus deze gaat ook naar de studio.

Wat ik doe met de andere producten, weet ik nog niet, misschien uitgeven, misschien toch even proberen. Ik heb niet veel met gezichtsbalms, maar deze is tenminste op basis van jojoba, en jojoba verstopt poriën stuk minder dan andere oliën (het is ook geen olie maar wax).

Bloom & Blossom is mij al bekend, ik heb namelijk Rejuvenating Facial Spritz van ze, hij is best aardig en voelt ook koelend aan. Omdat ik altijd koude voeten heb, heb ik niet veel met al die koelende producten voor benen, maar wie weet, komt hij een keertje van pas als ik ga waxen 🙂

lookfantastic-beauty-box-november-2016-1

Follow:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *