Styletone Box november 2016

Styletone Box november 2016

De box van Styletone deze maand heet Power Woman en bevat zowel makeup als verzorgingsproducten (ook al ben ik al gewend aan Styletone als een make-up only beautybox).

styletone-box-november-2016-2


INHOUD

LORD & BERRY Ultimate Lip Liner #Nude
CAILYN Mummy Whipping Bubble Cleansing Mask
MEEKI Nail Polish #Sophie
ZIAJA Coconut Hand Cream
TINI BEAUTY Lipstick #Pink Poodle


LORD & BERRY Ultimate Lip Liner #Nude is een huidkleurige potlood waar ik heel blij mee ben, want mijn MAC #Whirl is niet altijd even makkelijk te vinden. Dergelijke kleuren potlood zijn heel geschikt niet alleen als lipliner, maar ook als lip-contour product, om je lippen wat meer 3D te maken door hem op de juiste plekken een beetje te vervagen.

styletone-box-november-2016-7

LORD & BERRY Ultimate Lip Liner #Nude ● TINI BEAUTY Lipstick #Pink Poodle ● MEEKI Nail Polish #Sophie

CAILYN Mummy Whipping Bubble Cleansing Mask… ben heel benieuwd wat voor masker het is! Ik wou al een tijdje dit merk proberen, maar ik kende hem inderdaad vooral van make-up. Zuurstof cosmetica heeft wel mijn sympathie!

Het enige wat naar mijn mening een totale blunder was hier… dat is de lipstick. Dat de kleur bij mij niet past is nog daar aan toe (te donker en somber soort “redwood”). Maar de lipstick is heel stug met aanbrengen en ruikt alsof hij 20 jaar oud is. Heel raar. En we weten wat we doen met lipsticks die niet meer goed ruiken! Ik ben bang dat deze naar de prullenbak gaat, heel jammer.

styletone-box-november-2016-1

De zwarte (“gun metal black”) nagellak van het Nederlandse merk Meeki gaat naar de studio en wordt waarschijnlijk wel ’s gebruikt voor shoots, want zulke zwarte had ik nog volgens mij niet 🙂

En eindelijk de handcrème van Ziaja… ik houd van coconuts! Dus komt wel op denk ik. In het Styletone boekje stond trouwens die tip over handcrème gebruiken als masker met behulp van hete natte doeken. De tip vind ik niet zo goed, want alles nat én heet maakt je huid helaas droger. Wil je deze crème wel gebruiken als een masker (wat op zich niet zo’n gek idee is in de winter), smeer hem met een dikke laag op je handen (bovenkant), en doe vervolgens eerst de kappers- (wegwerp) handschoenen aan, en daarna warme handschoenen, en houd het zo voor een halfuurtje.

styletone-box-november-2016-8

Follow:

1 Comment

  1. Avatar December 2, 2016 / 20:05

    wauw wat een mooie producten!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *